תאריך/שעה
תאריך (עד תאריך) - 17/05/2023
19:00 - 23:45
בקטגוריה/ות
המושבה ראש פינה חוגגת 140 שנות התיישבות וכחלק מהחגיגות יתקיים יריד היין ה- 11 שהפך למסורת.
היריד יתקיים במתחם רחב ידיים ונגיש בלב המושבה, באווירה חגיגית תחת כיפת השמיים.
תרבות היין בגליל הולכת ומתפתחת. ראש פינה מתאימה להוביל את אירועי היין בגליל. היריד יארח את מיטב יקבי הגליל, הגולן והעמקים, שיציגו יינות משובחים מהטרואר הצפוני, לצד דוכני מזון גליליים בדגש על תוצרת חקלאית מקומית, בית קפה, מוצרי אקססוריז, פינות ישיבה ומוסיקה חיה באווירה לילית קסומה.
היריד הגלילי מהווה הזדמנות נפלאה למפגשים מרתקים עם אנשי היקבים, הייננים והכורמים הגליליים.
כ-30 יקבים ישתתפו ביריד, ביניהם:
יקב נעמן, יקב אביבים, יקב הר זמר, יקב עכו, יקב סקוריה, יקב בזלת הגולן, יקב צפת העתיקה, יקב הרי גליל, יקב אלבר, מזקקת באסל ועוד.
בימת היריד תארח אנשי יין לפאנלים ושיח אודות ענף היין. בצד המוסיקלי, ינעימו את הערב הרכבים מבית הספר למוסיקת המזרח – 'מקאמאת' עם מוזיקה חובקת העולם בשילוב כלי נגינה עתיקים לצד דיג'יי אורי הדר עם מוזיקה משובחת לאורך כל האירוע ולהקת- Latin Power שיביאו את הקסם הלטיני.
מוטי חטיאל, ראש מועצת ראש פינה: "יריד היין הגלילי בראש פינה, הפך עם השנים לאירוע דגל. השנה אנו חוגגים את יריד היין בציון 140 שנה להיווסדה של ראש פינה. יריד ה-11 ייתן במה חגיגית ליקבים, לחקלאות הגלילית, ליצרנים ויעצים את תחושת הגאווה המקומית של תרבות יין, אוכל נהדר ומפגש מלא אוירה ייחודית לתושבי הגליל והארץ כולה, אני מזמין את הציבור הרחב להגיע, לחגוג איתנו יחד. לחיים!".
היריד יתקיים – בימים רביעי-חמישי, 17-18.5, בין השעות: 19:00-24:00
במתחם יריד היין, ראש פינה (שילוט והכוונה בכניסות למושבה)
לפרטים נוספים ורכישת כרטיסים: https://bit.ly/3Vgs8QL