שלחו לנו את החומר לפרסום

אנשי עולמות היין, שמן זית ומזון, יצרנים ומשווקים

מוזמנים לשתף במדורי האתר את הקהל בפעילות וחידושי ענפיהם וגם ברשמי טעימה ופגישות באירועים שונים.

הירשמו לניוזלטר שלנו

יום הולדת שנתיים ל- BROWN

עם תפריט חדש בשבוע של פינוקים

 

למסעדת BROWN הממוקמת במתחם G צמרת בצפון תל אביב, יש שתי סיבות לחגוג:
יום הולדת שנתיים ותפריט חדש.
החגיגות יתקיימו בין התאריכים 14-20 ליולי:

 

בימים ראשון-חמישי (14-18.7):

מדי בוקר: בהזמנת ארוחת בוקר יוגש קוקטייל מימוזה

מתוק בצהרים:  בהזמנת שתי מנות עיקריות בשעות הצהריים, יוגש קינוח לבחירה ממבחר הקינוחים המעולים של BROWN.

לסגור את הערב:  לסועדים ארוחת ערב ב- BROWN (מנה ראשונה ועיקרית) תוגש כוס יין לבן או אדום של יקב אסף.

בערב חמישי (18.7) תתקיים הופעת מוזיקה חיה במרפסת.

בסוף השבוע (19-20.7) – יוצבו בחלל המסעדה דוכן גלידה של מותג גלידת הבוטיק של בראון – GLIDA, דוכן שוקולד של מישי ודוכן של יקב אסף.

ביום שבת (20.7) –  יחזור לתפריט הג'חנון המיתולוגי – למהירים ומשכימי הקום (עד שיגמר).

 

תפריט קיץ חדש!

במקביל לחגיגות, יצרה השפית מאיה לביא תפריט קיץ חדש עם מנות ביסטרו קיציות, מלאות בצבע וטעם. בין המנות בתפריט החדש:

לביבות פרסה 45 ₪ – (ארבע לביבות פרסה מוגשות עם צזיקי יוגורט, סלרי ומלפפון ולידן סלט ירקות ירוקים רענן)

Steak Minute 52 ₪ – (פרוסה דקה של נתח סינטה מיושן, מוגשת עם ביצה עלומה וברוקולי טרי בתיבול עדין של שמן זית, צלפים ופטרוזיליה)

מסיבת חוף 54 ₪  – (פילטים של דגי ברבוניה מטוגנים מוגשים עם סלט צבעוני של שעועית שחורה, גוואקאמולה, שמנת חמוצה ופלפל חלפניו)

BrownBurger 68₪ – המבורגר מבשר מובחר מוגש בלחמנייה רכה ולידו צ׳פס תפוחי אדמה עבים ופריכים, מיונז ציפוטלה, קטשופ ורוטב טרטר.

פילה סלמון במיסו יפני 105 ₪ – פילה צרוב של דג סלמון מושרה במיסו, רוטב סויה וג'ינג'ר, מוגש עם פירה תפוחי אדמה וסלט רענן של מלפפונים ואגוזי מלך

Brown ממוקם במתחם G צמרת בצפון תל אביב ומצויד בחלל פנימי גדול ובמרפסת רחבה ומזמינה.

ב- Brown תמצאו ארבעה שפים מומחים בעלי שם: שפית מאיה לביא האמונה על המטבח; שף-קונדיטור אבי מלמדסון האחראי על תוצאת הקונדיטוריה המרהיבה; אשף הלחמים דידייה פרוזניאק, האופה לחמי בוטיק מעולים והגלידאי רני בן אברהם, הרוקח גלידה נפלאה.

בחנות בית הקפה ניתן לרכוש מגוון מוצרים ייחודיים: מבחר שוקולדים של "מישי", ריבות מכפר ברוך, מוצרים ללא גלוטן/ללא סוכר, בירות ממבשלות בוטיק בארץ ועוד ועוד. את כל המנות והמוצרים של בראון ניתן לקחת הביתה או לשבת ולהנות במקום.

 

Brown
ניסים אלוני 10
מתחם G תל אביב, 03-5444024.

ראשון-חמישי ושבת 8:00-23:00
שישי 8:00-16:00

 

 

כתיבת תגובה

שתף:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

קרא עוד כתבות