שלחו לנו את החומר לפרסום

אנשי עולמות היין, שמן זית ומזון, יצרנים ומשווקים

מוזמנים לשתף במדורי האתר את הקהל בפעילות וחידושי ענפיהם וגם ברשמי טעימה ופגישות באירועים שונים.

הירשמו לניוזלטר שלנו

מי מה מו – בקרוב

רשת המבורגרים חדשה בישראל!

רשת המבורגרים חדשה בישראל!
בהשקעה של כמיליון וחצי שקלים, בעיצוב  ייחודי – פאסט קז'ואל המציע חווית בילוי עדכנית וקציצת בשר ייחודית ביותר.
מאחורי המיזם החדש עומדים אנשי העסקים והמסעדנים גלעד אלמוג וניר אדרי משותפי רשתות הקפה גרג וביגה אשר הוקמו בשנת 1994 ומונות כיום כ 140 נקודות בפריסה ארצית.
בימים אלו הם משיקים את הבייבי החדש שמצטרף לקטגוריית הפאסט קז'ואל – מבחינת מחירי המוצרים זהה לקטגורית המזון המהיר, אבל המעטפת, העיצוב, החוויה, המוסיקה ושאר המרכיבים מוקפדים ועדכניים.

המסעדות יוקמו במיקומים מיוחדים בשטח של 120 מ"ר ובהשקעה מוערכת של כמיליון שקלים לסניף.
הרשת מציגה סנוניות ראשונות בערים קריית אונו (צומת סביון) ובעיר רחובות כבר בדצמבר הקרוב כאשר התכנון הוא לפתוח כ- 8 סניפים עד סוף שנת 2024 (ירושלים, רעננה, חיפה ובערים נוספות ברחבי הארץ). הרשת בינלאומית והתכנון הוא להרחיב את הפעילות מעבר לים.

על העיצוב אחראית המעצבת אלונה אליאסי אשר בחרה בסגנון עיצוב על זמני המבוסס על DNA של מקורות ההמבורגר בעולם המשלב חומרי יסוד עם שילובים קוטביים כגון ניקל ונירוסטה בשילוב עם עץ וג׳ינס. כל הסניפים כוללים ישיבה במקום, עמדת הזמנות, קיוסקים ותפריט דיגיטלי מתקדם.
ההמבורגר של מי מה מו מנת ההמבורגר תורכב מחומרי הגלם משובחים- 100% בשר בקר טרי.  הכל נעשה במקום ברמת טריות מקסימלית החל מטחינת הבשר ועד טבילת הקציצה ברטבים מרתקים ועסיסיים תוצרת בית שנרקחו במיוחד עבור הרשת.
בנוסף בתפריט, מנת קריספי צ'יקן ייחודי ותוספת של צ'יפס טרי וביתי.

ניר אדרי וגלעד אלמוג


גלעד אלמוג וניר אדרי
בעלי רשת 'מי מה מו' : "אנחנו גאים להשיק בשורה חדשה! רשת המבורגרים עם מנת דגל ייחודית שמקפיצה את טעם קציצת הבשר שכולנו אוהבים. אנו שמחים לשתף פעולה עם האנשים המוכשרים והמובילים בענף הקולינריה בישראל ובמהלך כ 18 חודשים פיתחנו והשקענו שעות רבות על מנת לייצר ללקוח את חווית האירוח הכי טרנדית ועכשווית שאפשר במסעדה וגם במשלוחים. כחלק משותפי רשתות הקפה גרג וביגה ובעלי ניסיון רב שנים בענף המסעדנות והזכיינות, בתקופה המאתגרת בה אנו נמצאים בנינו קונספט ייחודי וממוקד לזכיינים הכולל מודל נגיש, עלויות הקמה נמוכות ללא התפשרות על טיב המוצר, סניפים בפריים לוקיישנים וליווי שוטף לאורך כל הדרך משלב ההקמה ועד לניהול היום יומי של העסק עם אנשי המקצוע המובילים בענף"

כתיבת תגובה

שתף:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

קרא עוד כתבות