ביום שלישי 2/8/22, התגלתה במערכת ההזמנות של המלון ibis ירושלים מרכז העיר תקלה שאפשרה למזמינים לרכוש חדר בחודש אוגוסט, שיא עונת התיירות, ב59.9 ₪ ללילה + ארוחת בוקר במקום ב599 ₪ ללילה + ארוחת בוקר. עשרות הצליחו לרכוש את החדרים במחיר זה עד שהנהלת המלונות גילתה את הטעות.
אהרון ברנשטיין, מנכ"ל מלונות IBIS ישראל:" כרשת בינלאומית אנו מחויבים לסטנדרטים בינלאומיים על כל המשתמע ולכן החלטנו לכבד את כל מי שזכה ורכש חדרים ב59.9 ₪ ללילה עם ארוחת בוקר. אני שמח עבור עשרות האנשים המאושרים שזכו בחדר במלון נהדר בירושלים כמעט בחינם בתקופה הכי מבוקשת בשנה. אני מזמין את כל עם ישראל להגיע אלינו במהלך אוגוסט שכן המלונות שלנו מאפשרים נופש אורבני בלב הפועם של עיר הבירה במחירים מאד אטרקטיביים, גם כשהמחיר אינו טעות ".
מלונות איביס ירושלים, השייכים לרשת מלונות Accor הבינלאומית, אחת הרשתות הגדולות בעולם המונה מעל 5,000 בתי מלון ברחבי העולם עם מעל 40 מותגים שונים, מוכרים כמלונות טובים, ובמחירים אטרקטיביים ביותר. השירות, אמינות והיושרה בראש סדר העדיפויות אצלם.

בירושלים שני מלונות ibis – האחד ibis מרכז העיר והשני ibis styles מרכז העיר.
מלונות איביס מהווים בסיס טוב לסיורים וביקורים בכל מה שיש לירושלים להציע. המלונות ממוקמים סמוך לכיכר ציון ורחוב יפו, מרחק של דקות הליכה בודדות מהעיר העתיקה ושער יפו, שוק מחנה יהודה, נחלת שבעה, גלריות, קולינריה, מרכזי קניות, פאבים וחיי לילה, מוזיאונים ועוד שלל אטרקציות.
מלון איביס ירושלים מרכז העיר: כולל 124 חדרי אירוח מאובזרים. העיצוב הינו צעיר, קליל ואורבני, ריהוט מחומרים טבעיים ובצבעים חמים (עץ ואדום), חדרי המלון אטומים לרעש ובנויים על פי האיכויות והסטנדרטים של רשת ACCOR ומותגי ibis העולמיים. בכל חדר מיטה עם המזרן הייחודי Sweet BedTM by ibis מבית היוצר של מותג ibis העולמי, אותו ניתן לרכוש באופן פרטי.
מלון ibis styles : שוכן בבניין היסטורי ומכיל 104 חדרי אירוח שונים בהם חדרי אירוח סטנדרטיים וחדרי משפחה, מיני סוויטות וחדרים עם מרפסות. השטחים הציבוריים וחדרי המלון מעוצבים כהומאז' לשוק של ירושלים, על הפירות והירקות הצבעוניים והצבעים המרכיבים את שוק מחנה יהודה עם מגוון איורים המכניסים את האורחים אל אווירת השוק הייחודית לעיצוב המלון. בקומה ה–8 של המלון נהנים האורחים מארוחת בוקר עם נוף פנורמי מרהיב לירושלים ובשישי בערב מוגשת במקום ארוחת ערב על בסיס דגים.
לפרטים והזמנות *9709 או www.ibis.co.il