שלחו לנו את החומר לפרסום

אנשי עולמות היין, שמן זית ומזון, יצרנים ומשווקים

מוזמנים לשתף במדורי האתר את הקהל בפעילות וחידושי ענפיהם וגם ברשמי טעימה ופגישות באירועים שונים.

הירשמו לניוזלטר שלנו

הג'ין הסלובני Parson Gin מגיע לישראל

ב-4 טעמים:Classic, Grape, Sunny & Cosy

חברת א.ג.ד.ת, ייבואנית מותגי אלכוהול, תחל לשווק לראשונה את הג'ין הסלובני הפופולרי Parson Gin על ארבעת טעמי הפרימיום של המותג: Classic, Grape, Sunny Cosy .
סיפורו של Parson Gin מתחיל בסלובניה, אצל בעל בר משקאות שכונתי שאהבה שלו לכלבים וג'ין יצרה את יצירת האמונות האישית שלו. משקה ג'ין סופר פרמיום שהעיצוב המיוחד שלו גורם לך להתאהב.
הג'ין מופק על ידי Spirits of the Alps שנחשבת לאחת מייצרניות הג'ין הטובות בסלובניה בפרט ובאירופה בכלל, כאשר בשנה האחרונה החברה מרחיבה את פעילותה ופונה לשווקים חדשים ביניהם נמצאת ישראל.

ארבעת טעמי הפרימיום של Parson Gin:
קלאסי – Classic
גי'ן קלאסי עם נגיעות של פירות הדר משקה הדקל של החברה.

ענבים – Grape
משקה מושלם לקוקטיילים יוקרתיים. הג'ין סופר פרימיום הראשון בעולם המיוצר מענבי סטיריאן, זן מיוחד שמקורו באוסטריה וסלובניה. בתהליך הזיקוק המיוחד ותערובת המכירים שנבחרו בקפידה יוצר יצירת אומנות בטעם הדרים ופירות יער.

Sunny
משקה ג'ין פרמיום טרופי ייחודי בעולם. צבעו המיוחד מתקבל מהשילוב הנהדר של פירות הטרופיים מנגו, אננס, פפאיה ופסיפלורה. הארומה המיוחדת של הג'ין מתאימה במיוחד לקוקטיילים.

Cosy
ג'ין הפרימיום הנעים והעדין מבין מהדורת הגי'ן, משקה המשלב ארומה של פירות התפוז, התפוח והקינמון והפוך כל לגימה לשלווה ונעימה מה שהופך אותו למיוחד כל כך.

Parson Gin ישווק בחנויות האלכוהול הנבחרות ברחבי הארץ במחיר של 179.90 ש"ח.

כתיבת תגובה

שתף:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

קרא עוד כתבות