שלחו לנו את החומר לפרסום

אנשי עולמות היין, שמן זית ומזון, יצרנים ומשווקים

מוזמנים לשתף במדורי האתר את הקהל בפעילות וחידושי ענפיהם וגם ברשמי טעימה ופגישות באירועים שונים.

הירשמו לניוזלטר שלנו

סיורים, הרצאות ולאדינו

במרכז התיירות של צפת

מרכז התיירות אסנט הממוקם בלב העיר העתיקה בצפת הפך בשנים האחרונות לעוגן התיירות בבירת הגליל עם סיורים, הרצאות, מופעים, סופי שבוע קונספט ועוד.
כשבועיים לפני פסטיבל הלאדינו בצפת מושקת תכנית ייחודית עם תוכן עשיר שיאפשר לבאי הפסטיבל ליהנות מחגיגת לאדינו לאורך כל שעות היום ולא רק בבמות בשעות הלילה.

זו תכנית המשלבת בין קבלה, נשמה, סיורים, הרצאות ולינה במתחמי הלינה המגוונים במרכז אסנט.
ביום שלישי 5.7 תתקיים בשעה 13:00 סדנה בנושא 'קוד הבריאה' שתעסוק בסוד 10 הספירות.
סיור אחר הצהריים (17:00) בעיר העתיקה ולאחר המופעים- אפטר פארטי לאדינו בשעה 23:30.

ביומו השני של הפסטיבל תתקיים הרצאה 'נפש רוח ונשמה' בשעה 11:00, שעתיים מאוחר יותר תוכלו לשמוע את סיפור חייו המרתק של האר"י ברוח עידן הלאדינו, בשעה 17:00 יתקיים סיור מודרך בעיר העתיקה ולאחר המופעים אפטר פארטי לאדינו.

את יומו האחרון של הפסטיבל, יום חמישי 7.7 ייפתחו במרכז אסנט בהרצאה על 'אש מים רוח עפר' בשעה 11:00, שעתיים מאוחר יותר יסופר סיפורו המלאה של רבי יוסף קארו שחיי בצפת וסימל את תקופת הלאדינו. אחר הצריים בשעה 17:00 יתקיים סיור מנגן בעיר העתיקה ובשעה 23:30 אפטר פארטי לסגירת ימי הפסטיבל.

ניתן להשתתף בחלק מהתכנים או בכולם ואפשר גם להצטרף לשלושת הימים עם לינה באחד ממתחמי האירוח של מרכז התיירות אסנט:
אסנט גסטהאוס בלינה משותפת במחיר סמלי או במלון הבית בצפת בלב העיר העתיקה. ל
פרטים והזמנות : 077-3601101 או 058-7701659

כתיבת תגובה

שתף:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

קרא עוד כתבות