שלחו לנו את החומר לפרסום

אנשי עולמות היין, שמן זית ומזון, יצרנים ומשווקים

מוזמנים לשתף במדורי האתר את הקהל בפעילות וחידושי ענפיהם וגם ברשמי טעימה ופגישות באירועים שונים.

הירשמו לניוזלטר שלנו

'עגבניית טעם שחורה' שפותחה בתקופה ארוכה

נחשפה בתערוכת אגרו משוב 2021

במסגרת תערוכת אגרומשוב נחשפה גם 'עגבניית טעם שחורה', עגבנייה שחורה בעלת ערכים תזונתיים גבוהים מאוד, הטעם החמישי הייחודי- חמוץ מתוק הצפויה להפוך ללהיט של מסעדות השף!

חברת זרעים גדרה סינג'נטה פיתחה עגבניה מזן YOOM בעלת צבע ייחודי ויוצא דופן, וכן ניחוח חדש חמוץ-מתוק ומאוזן בצורה מושלמת, הודות לטעם אוממי אקזוטי ותחושת טריות המגיעה הישר מהשדה. הגודל, המרקם, הפריכות והעסיסיות הופכים את YOOM לחוויית גורמה שמעוררת עניין רב בקרב שפים בארץ ובעולם.
העגבניה עשירה מאוד באנתוציאנינים, בויטמינים ובמינרלים לעומת עגבניות רגילות ולכן היא מגבירה את החיוניות ומתאימה לאורח חיים בריא.
זהו מוצר חדשני שאף זכה בפרס חדשנות בתערוכת התוצרת הטרייה הנחשבת בעולם- Fruit Logistica.

צילום-זרעים גדרה סינגנטה

הזן הייחודי התאפשר לאחר שנים של מחקרים וניסויים וכיום מגדלים את העגבנייה שני מגדלים בלבד בישראל ומגדלי בוטיק מביעים עניין רב בגידול הייחודי.
חברת זרעים גדרה סינג'נטה היא חברה ותיקה ומובילה בענף זרעי הירקות, הפועלת רבות על מנת לספק גנטיקה איכותית ומתקדמת לצד פתרונות גידול חדשניים אשר נותנים מענה לתנאי האקלים הישראלי, לצרכי השוק המשתנים ולאתגרים הייחודיים של המגדלים.
כל אלה, בתוספת הידע המקצועי והליווי האישי לאורך כל שלבי העונה מבטיחים שיפור באיכות הפרי, בכמות היבול וברווחיות הגידול.

כתיבת תגובה

שתף:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

קרא עוד כתבות