שלחו לנו את החומר לפרסום

אנשי עולמות היין, שמן זית ומזון, יצרנים ומשווקים

מוזמנים לשתף במדורי האתר את הקהל בפעילות וחידושי ענפיהם וגם ברשמי טעימה ופגישות באירועים שונים.

הירשמו לניוזלטר שלנו

מרבית חברות ההייטק הישראליות בוחנות עסקים בדובאי

סקר: להסכם השלום השפעה חיובית

אורן דורי   –   N12
אילו הזדמנויות עסקיות חדשות מביא כמו הסכם השלום עם איחוד האמירויות?
חברת המידע העסקי CofaceBdi קיימה סקר בקרב 230 מנהלים של חברות עסקיות. 82% מהנשאלים השיבו כי הם מעריכים שלהסכם השלום תהיה השפעה חיובית על החברה שלהם, כאשר למעלה מ- 80% מהמשיבים מענפי ההייטק, התעשייה והמסחר מעריכים שתהיה השפעה חיובית על החברה שלהם – לעומת כ-60% מהמשיבים המשתייכים לענף הבנייה.

בענף ההייטק לא מבזבזים זמן וכ-67% מהמשיבים ציינו שכבר החלו לבחון באופן אקטיבי אפשרויות עסקיות באחוד האמירויות. גם בענף המסחר מבינים את הפוטנציאל וכ-57% מהמנהלים ציינו שבכוונתם לטוס בשנה הקרובה לאמירויות על מנת לבחון הזדמנויות עסקיות.

מהסקר עולה כי התחום המעניין ביותר מבחינה עסקית את החברות הישראליות בנסיכויות העשירות הוא חקלאות ותעשייה (32%). תחומים נוספים שצוינו כמעניינים: נדל"ן ותשתיות (19%) והייטק (10%). עוד ציינו 37% תחומים אחרים, כמו מזון, רפואה ומשפט. רק 2% הביעו התעניינות בתחום הפיננסיים באמירויות.

לכתבה ב N12

כתיבת תגובה

שתף:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

קרא עוד כתבות